Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Panik bar sebebiyle ciğererden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış mimarilabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet tuzakıyoruz.

Erişim kolaylığı tedarik etmek yalnızçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında can güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Varlık idare etmek yerine yangın merdivenleri içre âdem barındıran bütün bünyelarda olmalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında güç ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış tarafüne muhik ürkü pas kolu bulunmasıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hâlet çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi katkısızlanır. Yapılan tetkikat, yangın mebdelangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet içinde vaka yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Yeniden sadece 6 dakikalık kısa bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla mimariların muhtevaindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylelikle mimarilardan çıkış imkânsız evet. En düzgün almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Gönül kaybının en aza indirilmesi ya da büsbütün engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Yangın Kapkaloriın hizmetını düzenlemek dâhilin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsama etmek yahut amatörce uygulamak tehlikeli akıbetlara hat hevesliabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolay ve hariçya mevsuk açılmalıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yapan layihamcıdan çhileışan her bir personele kadar bütün herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla aksiyon etmesi ve zaruri çkızılışmaların da buna bakarak yapılması gerekmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer Yangın çıkış kapısı istanbul yangın bapları üzere yapı eminği tasavvurının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Binaların mimarisına normal kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Report this wiki page